”Hur kunde han vara otrogen mot sin fru med henne!” Här är vem Schwarzenegger hade ett förhållande med i hemlighet från sin fru

Hur kunde denna oattraktiva kvinna attrahera honom? 🤢Schwarzenegger var otrogen mot sin fru med en överviktig housekeeper⚖️🤦🏻‍♀️And och det är inte allt: Hon födde honom en son och förstörde marriage👶🏻💔Hustrun kunde inte förlåta sin man och de skilde sig❌ 👩‍❤️‍👨See hur hans älskarinna och son ser ut idag here⬇️

Maria Shriver, Schwarzeneggers fru stod inför förändringar i sitt liv efter att Arnold Schwarzenegger bestämde sig för att byta det med en hushållerska. Detta beslut hade en inverkan på hennes äktenskap, som varade i 35 år.

Två pojkar, sonen till Maria och deras hushållerska Mildred, föddes med bara fem dagars mellanrum. Maria började misstänka att något var fel när hon lyssnade på samtal bland personalen där Josef kallades en kopia av Arnold.

Maria frågade genast henne: ”Är pojken Arnolds son?” Mildred, som berördes av denna fråga, bad om förlåtelse.

Arnolds vackra fru kunde inte komma överens med förräderiet från sin berömda make och bestämde sig för att skilja sig.

”Vad jag gjorde var avskyvärt. Men jag vill inte att min son ska känna sig dålig eller ensam i den här världen. Han är min son och jag älskar honom”, sade skådespelaren.

Schwarzenegger accepterade sin son genom att ge ekonomiskt stöd till sin tidigare älskare, vilket väcker beundran och respekt.

 

Like this post? Please share to your friends: