”Hjärtekrossaren är nu en knappt gående pensionär!”: Val Kilmers förändring väckte blandade reaktioner

Mannen som stal miljontals kvinnohjärtan på 1990-talet är oigenkännlig nu! 😱🤐 Fansen kände knappt igen Val Kilmer vars märkbart åldrade utseende förvånade alla! 😬😲

Den legendariska skådespelaren som är mest känd för sitt lysande deltagande i ”Top Gun” har förändrats till oigenkännlighet. Mannen som erövrade många kvinnohjärtan är inte längre densamma och har nyligen gjort fansen besvikna med sitt åldrade utseende.

Förutom viktökningen visar hans ansikte vissa tecken på åldrande. Man kan säga att tiden redan har tagit sin vägtull på hans utseende. Tittarna som brukade beundra honom uppriktigt har nu svårt att ens känna igen honom.

Vissa hävdar till och med att hans ögon inte är desamma. Den tidigare stjärnan med muskulöst och stiligt utseende ser nu ut som en helt annan person.

Han är nu en vanlig 63-årig farfar. Att säga att han har förändrats enormt är faktiskt ingenting att säga. Det är värt att nämna att han återhämtade sig från cancer 2010, vilket tyvärr fortfarande har en inverkan på hans hälsa.

Like this post? Please share to your friends: