”Här är hjärtekrossaren efter droger och alkohol!”: Hur Furlong har förändrats kom som en besvikelse

Detta är vad olagliga droger och alkohol gjorde med den stiliga pojken från ”Terminator”! 🤭😬Fansen kände knappast igen sin favoritskådespelare! 😱💔

Hur överraskande det än kan tyckas är stjärnan i ”Terminator” redan 46. Som tonåring vann han miljontals hjärtan med sin snygghet, attraktionskraft och karisma och etablerade sig som en av de mest efterfrågade små stjärnorna på 1990-talet.

Nu när folk tar en titt på honom blir det svårt att tro att han är samma tilltalande skådespelare. Han är en påminnelse om att även kändisar har absolut rätt att gå upp i vikt, förlora charm och börja leva för sig själva.

Oturligt nog valde han fel väg och började använda olagliga droger. Detta är vad allt gjorde med hans utseende. Hur han har förändrats kom som en stor överraskning för alla.

Hans senaste skandalösa bilder orsakade omedelbart en uppståndelse. Fansen vägrade starkt att tro att denna oattraktiva och överviktiga man är den populära filmstjärnan. Att säga att fansen var mållösa är faktiskt ingenting att säga.

Vad tyckte du om hans nuvarande utseende?

Like this post? Please share to your friends: