”Har Adele gått upp i vikt igen?”: Adeles uppträdande på en solokonsert i en åtsittande klänning väckte frågor

Adeles åtsittande outfit gjorde det tydligt att hon har gått upp i vikt igen

Det finns inget behov av att säga att den ikoniska och allmänt erkända sångaren Adele aldrig upphör att glädja sin publik med sin charm, femininitet och unikhet. Medan den här gången väckte hennes senaste framträdande i en åtsittande outfit frågor på nätverket. Hennes klänning framhävde tydligt hennes figur och gjorde det klart att hon har fått några extra kilo.

För nästan tre år sedan var det en kris i den lysande artistens karriär. Hon lämnade tillfälligt scenen och tog sedan en paus i sin karriär på grund av sin tragiska skilsmässa från fadern till hennes arvinge Simon Koencki.

Och som ett resultat av detta började den legendariska kvinnan radikalt förändra sitt utseende och, tro det eller ej, hon förvandlades till oigenkännlighet inom bara ett år. Från en knubbig kvinna lyckades hon förvandlas till en fantastisk och miniatyr dam utan att förlora sin charm och unikhet.

Det fanns en tid då Adeles fans till och med var oroade över artistens extrema och ohälsosamma tunnhet.

Medan nyligen, under hennes uppträdande vid en solokonsert i Las Vegas, blev det helt klart att sångaren gick upp i vikt igen och inte är ”hud och ben” längre. Adele dök spektakulärt upp i en svart sammetsklänning med halsringning.

Vissa började klaga på att sångerskan håller på att gå upp de förlorade kilona igen, medan andra hävdade att det faktiskt var på grund av det ovanliga bältet som hon såg fet ut.

”Hon går upp extra i vikt igen”, ”Kim, avundas tyst”, ”Inget kan förstöra hennes skönhet”, ”Jag kan inte förstå om hon gått upp i vikt eller om det är klänningen som visuellt lägger till extra kilon”, ”Fantastisk, men en fråga: varför är hennes höfter enorma?”.

Som den ikoniska sångerskan nämnde var det faktiskt på grund av hennes krossande dieter, regelbunden fysisk aktivitet och träning som hon lyckades gå ner i vikt utan några konstgjorda ingrepp.

Tror du verkligen att hon gick upp i vikt?

Like this post? Please share to your friends: