”Grant kan inte ens stå bredvid henne!” Keanu Reeves visade sin mamma och sprängde nätverket

Han tog med sin mamma till offentligheten och alla säger samma sak! Fansen jämförde Patricia med hans flickvän och började kalla henne för en ”ful ankunge” bredvid skådespelarens mamma! 😬🤬 Försök att inte bli kär när du ser hans förälder i den här artikeln! 👇

När ”The Matrix”-skådespelaren tog med sin mamma till Oscarsgalan kom det som en stor överraskning för absolut alla där. Alla ögon var på ingen annan än den 77-åriga kvinnan som, som skådespelarens fans hävdade, lätt kunde överträffa även hans flickvän.

Folk började aktivt jämföra henne med Reeves partner som fansen fortfarande inte kan acceptera som skådespelarens största kärlek och kallade henne ständigt för en ”ful ankunge”. Vissa påpekade till och med att Alexandra till och med såg äldre ut och att hon borde ta lärdom av Patricias egenvårdsrutiner och skönhetshemligheter.

”Hur är det ens möjligt att hans 77-åriga mamma ser ännu yngre ut än hans flickvän?”, ”Hennes skönhet var undervärderad”, ”Inte undra på att män drömde om henne på den tiden”, ”Vad hittade han i den här grå musen?”.

Like this post? Please share to your friends: