”Gener ljuger inte!” Kim Kardashian visade sin mormor Mary Jo Campbell och sprängde nätverket

Alla pratar om Kim Kardashian, men har du någonsin sett hennes mormor? 🤔🧐 Kändisen visade den 9️⃣0️⃣ år gamla kvinnan och var inte redo för fansens reaktion!😳🤯 ”Genetiken gjorde sitt jobb”, ”Kardashians åldras inte”!💬 Kolla in hennes foton i den här artikeln!👇

Många anser att chefen för familjen Kardashian-Jenner är Kris Jenner. Men bara få har sett sin mor, systrarnas mormor, som kan anses vara den mest inflytelserika figuren i den stora familjen. Jo Campbell var engagerad i modellering redan i ungdomen.

Hennes exceptionellt vackra drag, oöverträffade kvinnlighet och karisma gjorde henne till en av de mest framstående och hyllade personerna i branschen. När det gäller hennes personliga liv har hon varit gift tre gånger. Hennes längsta äktenskap var med Harry Shannon och endast hans bortgång kunde skilja dem åt.

Hennes liv har dock varit fyllt av utmaningar och svårigheter. Hon har kämpat mot cancer som hon har övervunnit två gånger. Det är anmärkningsvärt att hon framgångsrikt har drivit barnklädesbutik.

Like this post? Please share to your friends: