”Framtida supermodeller växer upp!” Kunis och Kutcher gjorde ett sällsynt framträdande med sina barn

Detta är vad som händer när en ukrainsk kvinna och en amerikansk man blir kära i varandra! 😉💥 Det var i 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣ och 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣ som Kunis och Kutcher välkomnade sina bedårande barn! 😍😮Åren har gått och Wyatt och Dimitri har alla vuxit upp vars nya foton du kan se i den här artikeln! 👇

Fotojournalister har nyligen fångat arvtagarna till en av de mest enastående ukrainskfödda Hollywood-skådespelerskan Mila Kunis och den amerikanska filmstjärnan och producenten Ashton Kutcher under deras sällsynta offentliga utflykt. Paparazzi lyckades filma Wyatt och Dimitri och dela med sig av de exklusiva bilderna på sociala medier.

Barnen till ett av de mest ikoniska och långlivade Hollywoodparen har vuxit upp. Det är synligt även för blotta ögat att de har tagit de bästa generna från sina föräldrar. Enligt en utbredd stereotyp är barn som föds i ett blandäktenskap (föräldrar från olika nationaliteter) de vackraste och det ligger en viss sanning i det.

”Framtida supermodeller!”, ”Jag har aldrig sett så söta barn förut!”, ”Dottern tog moderns gener och sonen är en kopia av sin far”, ”Jag kan inte slita blicken från dessa bedårande barn”, ”Inte konstigt att de har vackra barn. De har båda bra gener”.

Like this post? Please share to your friends: