”Förvandlades till en flicka!” Rodrigo Alves överraskade världen den här gången genom att förvandlas till en åtråvärd flicka

Först förvandlades till Ken, och nu en fantastisk Barbie! 🤩💃🏻Rodrigo, efter 74 operationer, förvandlades till en unik tjej och uppfyllde henne dream👨🏻➡️👩🏻Her stora lår i en bikini kommer att få varje man att drömma om her👩‍❤️‍💋‍👨🔥Se hennes kryddiga utseende here⬇️

Många är medvetna om biografin om modellen Jessica Alves, särskilt i hennes tidigare framträdande under namnet Rodrigo Alves. Hon bestämde sig nyligen för att genomgå 74 kirurgiska ingrepp. Alla dessa operationer syftade till att göra det möjligt för henne att förvandlas till den blondin hon alltid drömt om att vara.

Jessica hävdar att hon är den enda kvinnan som män drömmer om. På sina fotografier uppträdde hon i en provocerande bikini som betonade hennes vackra former. Men efter publiceringen av dessa bilder stödde inte alla Internetanvändare hennes utseende.

De flesta beundrade Jessicas unika och fenomenala skönhet. Men vissa saknade förståelse för varför hon gjorde så drastiska förändringar.

Användare hävdar att alla Jessicas förändringar gjordes för att tjäna pengar och uppnå berömmelse. De undrar vilka känslor och åsikter hennes föräldrar kan ha. Vissa beundrade hennes nya skönhet, medan många blev besvikna över att se hur mycket hon hade förändrat sitt utseende.

Vad kan du säga om hennes beslut? Dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.

Like this post? Please share to your friends: