”Fortfarande med buskigt hår och sneda tänder!” Hur Meghan Markle såg ut som tonårsflicka väckte reaktioner

Markles far publicerade sina bilder från familjealbumet och stormade nätverket! 📸😵‍💫 Hela Internet diskuterar de sällsynta arkivbilderna av hertiginnan! 🤯🤨Hur såg hon ut som en tonårsflicka innan hon träffade prinsen? 🤔 Se mer i den här artikeln! 👇

Det var för ungefär ett år sedan som fadern till hertiginnan av Sussex träffade nätverket med några sällsynta arkivfoton av sin dotter. De skandalösa ögonblicksbilderna från familjealbumet skildrade prinsens fru som en besvärlig tonåring och orsakade kontrovers bland hennes fans.

Markle dök fortfarande upp med buskigt hår och krokiga tänder. Vid något tillfälle saknade hon också några. Efter att ha publicerat de exklusiva ögonblicksbilderna medgav mannen att han hade tillbringat de lyckligaste åren i sitt liv med sin arvtagerska och kände sig ledsen över att de inte längre kommunicerade.

Dessutom visades några opublicerade bilder av Meghan i dokumentären ”Thomas Markle: Min berättelse”.

”När hon föddes var jag den lyckligaste personen på jorden. De räckte henne till mig, sedan lindade hennes små fingrar runt mina och det var det, jag var kär. Jag visste bara att hon skulle bli speciell”.

Like this post? Please share to your friends: