”Fortfarande inga planer på att åldras till 64!”: Pfeiffer delade med sig av nya bilder på sig själv vid poolen, vilket väckte blandade reaktioner

Michelle Pfeiffer visade hur en kvinna på 64 ska se ut! 😍🫠 Hon delade provocerande bilder vid poolen och överraskade sina följare positivt! 🤭🔥

Namnet på denna enastående Hollywood-skådespelerska har länge gjort rubriker i nätverket. Även om hon inte längre dyker upp offentligt så ofta har hon nyligen glatt sina följare med några nya bilder av henne vid poolen.

Människor hade blandade åsikter om henne på sociala medier. Vissa kunde inte hitta ord för att uttrycka sin beundran, medan andra inte såg något speciellt och unikt och förklarade att den ikoniska skönheten inte längre var densamma.

”Så här ska en 54-årig kvinna se ut!”, ”Inte konstigt att så många män fortfarande är hemligt förälskade i henne!”, ”Fantastisk både med och utan smink!”, ”Hon definierar kvinnlig skönhet och attraktionskraft!”, ”Vi behöver fler av dig!”.

”Vilken skam! Och den här kvinnan är 54?”, ”Helt oacceptabelt för sin ålder!”, ”Betyder åldrande någonting för henne? Jag tror inte det!”.

Like this post? Please share to your friends: