Först vid 80 års ålder bestämde sig denna mormor äntligen för att renovera sin gamla lägenhet, resultatet är utmärkt

”Varför behöver hon sådan lyx vid 80?”😳15 år senare gick denna mormor äntligen med på renoveringen😱😍Du kommer definitivt att förbli mun öppen, efter att ha sett bilder av resultatet i artikeln!👇👇👇👇

När denna mormor erbjöds att renovera sin lägenhet sa hon alltid att hon inte hade lång tid att leva. Hon förlorade sin man strax efter att hon fyllt 50.
Farmor kanske inte lever länge, men just nu njuter hon av livet․ Hon går ut på promenader med sina vänner och shoppar.
I 15 år har vi alla försökt övertala henne att renovera, men hon säger alltid att hon vill att huset ska förbli detsamma som det var under hennes mans tid. Men till slut gick hon med på att huset hade renoverats.

Först renoverade vi köket så att det blev ljust och trivsamt, sedan städade vi badrummet. Efter det föreslog de att mormodern samtidigt skulle gå med på vackra tak och åtminstone kasta in fräsch linoleum. Vi köpte nya möbler och bytte ut tapeten som hon en gång hade hängt upp tillsammans med sin farfar. Sedan putsades och grundades väggarna.

Efter ett så stort jobb var vi tvungna att ta bort allt skräp från lägenheten. Vi kontrollerade ledningarna och flyttade omkopplarna till ett bekvämt läge.

Vi gjorde kitt, först den huvudsakliga, sedan den avslutande och applicerade basen. Vi bytte också ut radiatorerna․ Slutligen gick allt enligt planen.

När väggarna hade torkat slipade vi dem, målade sedan taket och dekorerade det med takplintar.

Vi valde vinyltapet på basis av fleece. För att få ett modernt resultat gjordes en vägg mönstrad och resten var enfärgade.

Och här är den roliga delen! Farmor bestämde sig för att lämna de gamla skåpen i huset till minne av sin farfar, men det är bra att hon gick med på en ny soffa! Nu kommer mormor naturligtvis att må bättre.

Like this post? Please share to your friends: