”Flickan med dockansikte då och nu!” Så här ser Aira, ett Barbie-liknande barn, ut och lever idag

Hon var 2️⃣ när världen kallade henne flickan med det vackraste ansiktet någonsin! 💘😮 Modellagenturerna väntade inte på att hon skulle växa upp och hon började tjäna pengar redan som barn! 😉 Tiden har gått och den verkliga Barbie är oigenkännlig! 🧐😲 Hon har gått upp i vikt och förlorat sin änglalika skönhet vars nya foton du kan se i den här artikeln! 👇

Den här flickans hisnande och fascinerande skönhet fängslade miljoner när hon fortfarande var ett litet barn. Hennes namn blev välkänt i alla delar av världen som en av de vackraste flickorna som kallades ”Barbie-girl”. Hennes bilder blev omedelbart virala i nätverket och fångade nätverksanvändarnas uppmärksamhet.

Vissa beundrade verkligen Airas otroliga skönhet, medan andra anklagade hennes föräldrar för att ha förstört hennes barndom och tagit ifrån henne de sorglösa åren, redigerat hennes foton och tvingat henne att bära smink hela tiden. Ingen fotograf kunde vara likgiltig inför henne och hon började tjäna pengar redan i tidig ålder.

Men när hon växte upp upphörde hon att se ut som samma dockliknande flicka med idealiska drag. Nu är hon en tonåring som har gått upp i vikt och inte längre är samma populära och framgångsrika flicka. Hon har blivit ett vanligt barn. Vissa anser att hon fortfarande förtjänar titeln ”en av världens vackraste flickor”.

Like this post? Please share to your friends: