”En pojkflicka med buzzcut!” Hur Garners och Afflecks dotter har förändrats fick nätverket att storma

Paparazzi fångade i hemlighet Garners och Afflecks dotter och väckte frågor bland fansen! 🧐❓ Från en söt tjej har hon förvandlats till en tomboy med buzzcut och pojkaktig outfit! 👩‍🦰➡️👱Hon verkar följa i fotspåren till Jolies dotter! 😉😮Var redo att se Seraphinas nya bilder i den här artikeln! 👇

Det är inte en hemlighet för någon att ex-makarna B. Affleck och J. Garner delar 3 barn. Trots sin skilsmässa och separation fortsätter de medföräldraskapet och spelar lika stor roll i deras uppväxt. Nyligen fångades allmänhetens uppmärksamhet av ett av deras barn.

Det hela är att Seraphina har genomgått några betydande förändringar i sitt utseende under de senaste månaderna och fortfarande fortsätter att överraska oss. Från att ha varit en söt flicka har hon förvandlats till en pojkflicka med frisyr och pojkaktiga kläder.

Sådana drastiska förändringar i hennes utseende kan förklaras av det faktum att hon befinner sig i sin självupptäcktsresa och hennes föräldrar visar sitt orubbliga stöd istället för att begränsa Seraphina. Hon har alltså all rätt att bära vad hon vill.

Det var den 6 januari 2009 som de före detta makarna välkomnade Seraphina som inte tillförde något annat än glädje och lycka till deras liv. Det står dock klart att hennes föräldrars separation inte gick obemärkt förbi och hade sin inverkan på hennes mentala hälsa och beteende.

Den frisyr hon har och de kläder hon bär fungerar som ett slags självuttryck som belyser hennes utveckling under tonårstiden. Trots allmänhetens tolerans diskuteras hennes avvikande utseende fortfarande aktivt och bedöms till och med av många.

Like this post? Please share to your friends: