En nyskild kvinna flyttade in i sin mormors gamla hus och förvandlade det till oigenkännlighet

Folk kallade mig ”förlorare” när jag skilde mig från min man och flyttade in i min mormors hus! 😅👎 De hade ingen aning om vad jag skulle göra med det, så jag ”slog” dem med de slutliga resultaten! 😎👏De var bokstavligen käftande som du också kan se i den här artikeln! 👇

Dagens artikel handlar om en kvinna som har skilt sig nyligen och var tvungen att uthärda andra människors hån och bedömning. Speciellt efter hennes beslut att flytta in i huset som hon hade ärvt från sin mormor skrattade folk ännu mer åt henne.

Huset ligger i en byggnad som uppfördes redan på 1800-talet och som var i akut behov av en genomgripande renovering. Den nya ägaren gillade interiören på det hela taget, så hon bestämde sig för mindre förändringar som gav lägenheten ett fräschare och modernare utseende.

Det hela började med en liten ombyggnad och en ökning av första våningen (efter vissa manipulationer var det möjligt att öka den från 80 kvadratmeter till 85). Ett beslut fattades om att skapa ett stort offentligt utrymme där det skulle vara bekvämt att samlas med vänner och släktingar.

Golvet är av trä, och de bestämde sig för att måla väggarna vita för att visuellt förstora utrymmet. Fönstren byttes ut helt och hållet och en köksuppsättning med mörka fasader placerades nära det största fönstret.

Ägaren tyckte att det var lämpligt att skapa en modern interiör, men planerade att bevara husets historia. Därför fanns några av hennes mormors möbler kvar här, och ägaren och designern beslutade också att lämna tegelväggarna för att betona husets historiska utseende.

De bestämde sig för att återställa trappan som leder till andra våningen, eftersom den var i behov av reparation. Här kan man också se lådor för förvaring. På andra våningen finns 3 sovrum och ett badrum.

Det stora sovrummet hade tidigare en antik öppen spis, som inte hade fungerat på många år, så de bestämde sig för att göra sig av med den och skapa ett förvaringssystem i stället.

Från det stora sovrummet kan man gå ut på en fransk balkong. Och från bottenvåningen kan man ta sig till bakgården, där det finns en rymlig lada, en grönsaksodling och rekreationsområden.

Like this post? Please share to your friends: