”En ny romans efter skilsmässan!” Vem Valerie Bertinellis nya partner är väcker allas intresse

Bertinelli visade sin nya pojkvän och stormade nätverket! 🧐😮Vem stal TV-personlighetens hjärta efter skilsmässan och med vem hittade hon kärleken? 🤔💌Stjärnan blev uppriktig om sin nya romantik vars detaljer du kan läsa i den här artikeln! 👇

Namnet på denna TV-personlighet är välkänt över hela världen. Förutom hennes otroliga talang och betydande bidrag har den 63-åriga stjärnan nyligen träffat nätverket med följande stora nyheter: hon har hittat ny kärlek efter skilsmässan.

Hon har avslöjat för ett medieföretag att hon för närvarande befinner sig i en romantisk relation som bara ger glädje och med vilken hon avslöjade vad sann harmoni och lycka mellan ett par verkligen är.

”Jag har hittat någon speciell. Det är ett förhållande som inte liknar något jag haft tidigare, och för det är jag otroligt tacksam. Han kom från ingenstans. Jag letade inte efter det, och han fanns inte på min radar”. Hon har talat öppenhjärtigt om sin oväntade romans och gjort succé i sociala medier.

Det var 2022 som hon skilde sig från T. Vitale efter över ett decennium av äktenskap. Hennes nyfunna kärlek fungerar som en inspiration för dem som redan har förlorat hoppet om en ljusare framtid. Hon nämner att varje slut är en ny början.

”Resan mot självförbättring och introspektion kan ibland leda dig till underbara nya begynnelser, precis som jag har funnit”. Hon har varit uppriktig om sin utmanande relation med sin ex-make och väljer att läka och embarke på en helande resa.

Like this post? Please share to your friends: