En flicka som såg ut som en docka och lockade alla: Upptäck hur den här bedårande flickan ser ut efter 9 år

Den här lilla flickan fängslade alla med sin hisnande skönhet och dockliknande utseende 😱😍 Nyfiken på att se hur det här bedårande barnet ser ut efter 9 år? 😳🧐 Kolla in bilderna i artikeln! 👇👇👇

Denna lilla flicka, som liknade en docka, blev berömd vid bara 2 års ålder. Hennes extraordinära skönhet väckte beundran från alla. Hon började till och med modella vid så ung ålder.

Hon kallades ”den berömda dockan” och hennes foton spreds snabbt på nätet. Många kunde inte tro att hon var en riktig person och anklagade företag för att redigera hennes foton så att de såg overkliga ut.

Med tiden stod det klart att Aira verkligen var en riktig människa med ett extraordinärt utseende.

Det är oklart om Aira gick miste om sin barndom, eftersom hon tillbringade större delen av sin tid på modeagenturer snarare än att leka med andra barn. Otaliga fotografer var angelägna om att få henne att posera för deras kameror.

När hon växte upp tappade agenturerna gradvis intresset och hennes popularitet minskade. Även om vissa agenturer fortfarande bjuder in henne till evenemang eller fotosessioner händer det sällan.

Nu är Aira tonåring och har konton på sociala medier där vissa fortfarande kallar henne ”en docka”.

Tycker du också att hon är så vacker?

Like this post? Please share to your friends: