”Djupt i depression, bara hud och ben!” Så här ser Natalie Portman ut och lever efter skilsmässan

Det var i juli 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ som nyheten om deras skilsmässa nådde nätverket! 💥😲 Efter över ett decennium av äktenskap och välkomnande två barn fick hon reda på att Millepied var otrogen mot henne! 💔😰 Paparazzi filmade Portman för första gången på länge och orsakade ett raseri bland fansen! 🤯😤 Det är bäst att du sätter dig ner innan du ser hennes senaste bilder i den här artikeln! 👇

Det var på inspelningen av ”Black Swan” som kemin mellan dessa två uppstod, vilket ledde till deras tio år långa äktenskap och två barn. De var ett idealiskt och exemplariskt par i ögonen på sina fans för vilka det kom som en stor överraskning att drabbas av nyheten om deras officiella splittring.

Anledningen till deras separation blev mannens otrohet. Ryktena om hans kärleksaffär med en annan lämnade alla mållösa. Fansen visste inte om de skulle försonas eller inte, och den ikoniska skådespelerskan kunde inte förlåta honom och avslutade deras union. Den franska dansaren och koreografen kunde inte förtjäna hennes förlåtelse.

Många har undrat hur Portman ser ut och lever efter den skandalösa skilsmässan och här är hon. Filmstjärnan verkade ha gått ner märkbart i vikt liksom sin tidigare fräschör och elasticitet. Det säger sig självt att deras skilsmässa har tagit ut sin rätt på henne.

”Det här är vad en skilsmässa kan göra!”, ”Bara en blind man kunde vara otrogen mot henne”, ”Han visste helt enkelt inte vad han skulle göra med den här skönheten”.

Like this post? Please share to your friends: