Detta är fascinerande. Unik dans utförd av Patrick Swayze och hans fru

Dansrörelserna visar att det verkligen fanns ett otroligt andligt band mellan de två. 🥹❤️

1994 var det stora tillfället World Music Awards när Patrick Swayze och hans fru Lisa Neem dansade till Whitney Houstons ”All the Man That I Need” för första gången på den universella TV-scenen.

Det har bara gått några år sedan den sensationella filmen ”Dirty Dancing” hade premiär. Patrick var på toppen av sitt fantastiska erkännande, så dansen lämnade ett långvarigt intryck.

Även om ”Dirty Dancing” ursprungligen var tänkt som en lågbudgetfilm, gjorde huvudrollsinnehavarnas skicklighet den till en av de mest inkomstbringande filmerna i världen, och från 1987 till 2009 var den den mest inkomstbringande filmen i världen som visades hemma. Denna film och dess mest lysande kändis, den attraktive skådespelaren och passionerade dansaren Patrick Swayze, kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan.

Och idag har detta klipp ett ännu starkare intryck efter Swayzes död 2009.

De harmoniska och avslappnade dansrörelserna visar att det verkligen fanns ett otroligt andligt band mellan de två. Det faktum att Patrick avgudade sin fru. Och deras kärlek falnade inte för en sekund under 24 års äktenskap.

De träffades första gången 1970. Patrick var då bara 18 år och Lisa kom för att dansa med sin mamma.

Såg du hur energisk Whitney Houston reagerade och hur hon applåderade efter dansen? Det här är fascinerande.

Patrick och Lisas äktenskap är definitivt himmelskt. Gillade du prakten hos detta otroliga par?

Like this post? Please share to your friends: