”Det här är en riktigt kärleksfull make!” Pierce Brosnan gav sin fru en present som hela Internet pratar om

”För att hedra sin frus 60-årsdag gjorde han en fantastisk present!”😍Fans blev helt otroliga när de såg Brosnans present till sin 220-kilos fru😲🥰Det är verkligen otroligt, se i article⬇️⬇️⬇️

Kärlekshistorien mellan Pierce Brosnan och Keely Shaye Smith är en sann inspiration för alla par i världen. Brosnan berättar alltid för sin fru att han älskar och uppskattar henne väldigt mycket. Paret hävdar att de alltid hittar tid att kommunicera trots sitt hektiska schema. ”Jag älskar hennes energi. Hon har en styrka som jag inte skulle kunna överleva utan”, säger Brosnan.

I bildtexten skrev han: ”Sextio rosor till min brunögda flicka på hennes 60-årsdag”․ Keely tog till sociala medier för att dela flera bilder från sin bröllopsceremoni för att hedra sin 22-åriga bröllopsdag.

Brosnan gifte sig först med skådespelerskan Sandra Harris, som dog av cancer 1991. Tyvärr dog hans dotter på grund av denna sjukdom. Sedan gifte han sig med Keely, som blev en underbar mamma till Brosnans barn från ett tidigare äktenskap. Han har två söner med Keely. Vad kan man säga om det här parets vackra kärlek?

Like this post? Please share to your friends: