”Den vackra kvinnan är inte densamma!” Så här ser Hollywoodlegenden Roberts ut och lever idag

Det var tillbaka i 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣ som ”Pretty Woman” slog våra skärmar med Julia Roberts och Richard Gere i huvudrollerna! 🎬😍Mer än 2️⃣ decennier har gått och fansen kan knappast känna igen huvudskådespelerskan! 😬😱 Hollywoodstjärnan visade sig utan smink och gjorde ett stänk! 🤯🤐 Se hur Roberts visas på 5️⃣6️⃣ i den här artikeln! 👇

Det var för cirka 2 decennier sedan som den legendariska romantiska filmen träffade våra skärmar och fick den ledande skådespelaren och skådespelerskan att stanna för alltid i tittarnas hjärtan. Den fantastiska filmen var definitivt en framgång och förde deras karriär i branschen till en ny nivå. Fortfarande förknippar miljontals människor dessa filmgiganter med deras roller.

Hur överraskande det än kan verka har Roberts redan fyllt 56 år och har åldrats som vin. Trots vissa åldersrelaterade förändringar som hennes utseende har genomgått anser folk att hon har behållit sin exceptionella skönhet och sitt karaktäristiska leende genom åren.

Roberts är en av de världsberömda skådespelerskor som omfamnar naturligt åldrande. Hon anses vara en av de mest jordnära kändisarna som aldrig har genomgått några skönhetsingrepp, lever ett blygsamt liv och till och med förbjuder sina barn att ha sociala medier.

Varje gång fotojournalister fångar Hollywood-skådespelerskan utan någon antydan till smink blir bilderna omedelbart virala och blir föremål för heta diskussioner. Hon har övergett kosmetika och är övertygad om att verklig skönhet ligger inom.

Like this post? Please share to your friends: