”Den perfekta kombinationen av modernt och traditionellt!” Här är en av de mest hisnande förvandlingar du någonsin har stött på

Min dotters klasskamrater hånade henne när hon visade lägenheten hon bodde i! 🤭👎 Efter detta bestämde jag mig för att få dem att vilja ha tillbaka sina önskningar! 😉 Som en 5️⃣0️⃣-årig ensamstående mamma förvandlade jag vår eländiga lägenhet till oigenkännlighet och vände allas huvuden! 🤩 Se slutresultatet i den här artikeln! 👇

Dagens hjältinnor blev en 50-årig kvinna och hennes dotter som studerar på gymnasiet. På grund av studieavgiften och bristen på ekonomiska möjligheter hade familjen inget annat val än att flytta till en så eländig plats. Det hade inte renoverats på flera år, vilket lämnade mycket övrigt att önska.

Därför tog det inte lång tid innan de bestämde sig för att göra en radikal makeover. Lägenhetens yta var 80 kvadratmeter och renoveringsarbetet lovade att bli ganska utmanande och komplicerat. Ändå kunde inget få mamman att ändra sig.

De valde engelska tapeter med olika mönster till väggarna i entrén. Nästa uppgift var att lägga porslinsplattor med ornament på golvet. Till höger om entrén finns en antik spegel samt ett öppet förvaringssystem och en liten träbänk mittemot.

I vardagsrummet har man valt att lägga ett golv av träfiberarmerat trä. Man valde att måla väggarna med ljus färg vilket gjorde att utrymmet visuellt blev större. Till höger om entrén finns ett glasskåp där ägarens glas- och porslinssamling placerades.

En lyxig soffa placerades i mitten. En matgrupp står nära fönstret.

Nu är det kökets tur där väggarna är målade i ljusgrått och golvet har samma porslinsplattor som användes i hallen. Ägaren ville att diskbänken skulle installeras nära fönstret. I rummet finns också ett soffbord i miniatyr och två stolar.

I ägarens sovrum gjordes en nisch där sovplatsen var placerad. Rummet har inbyggda garderober med små hyllor samt nattduksbord. Ett fint toalettbord dök upp till vänster om fönstret.

När det gäller dotterns rum organiserades ett omklädningsrum här som inte täcktes med fasader utan med textilier. Det har alla nödvändiga attribut för en typisk tjej.

Badrummet och toaletten kombinerades. De använde stenliknande plattor för golvet och fyrkantiga beige plattor för väggarna. Här installerades en tvättmaskin och en verktygssektion.

Like this post? Please share to your friends: