”Blev en förtorkad mormor!” Hollywoodikonen Kathleen Turner känns inte igen på nya bilder

”Vad hände med henne? ”😣När Kathleen var yngre, Hollywood var galen i henne beauty❤️‍🔥🔥Skådespelerskan var en av de mest passionerade stjärnorna tack vare sitt överjordiska utseende 👩‍❤️‍👨🤦🏻‍♂️Now hon ser så annorlunda ut att fansen inte kände igen skönheten från 8️⃣0️⃣s. Se bilder here⬇️

Under lång tid har Hollywood-publikens uppmärksamhet lockats av Kathleen Turner, en begåvad skådespelerska med utsökt blont hår och hypnotiserande ögon. Men hennes väg till berömmelse beror inte enbart på hennes attraktiva utseende. Turner har skapat sig en exceptionell karriär med rötterna i excellens. Hon har lämnat ett otroligt avtryck i underhållningsbranschen.

Turners kreativa resa började på scenen, där hennes kraftfulla framträdande och fantastiska röst omedelbart fångade publikens uppmärksamhet. Många av våra prenumeranter kanske minns skådespelerskan Kathleen Turner från filmer som ”Romancing the Stone” och ”The Jewel of the Nile”․ Under de senaste två decennierna har artisten genomgått märkbara förändringar i sitt utseende.

1994 berättade Kathleen Turner öppet att hon led av en autoimmun sjukdom med outhärdlig smärta och frekvent feber. Detta tillstånd orsakade en nedgång i aktiviteten i hennes karriär. Skådespelerskan var tvungen att hantera rörlighetssvårigheter, vilket gav anledning att anta att hon började lida av alkoholberoende.

Fans kände inte igen skådespelerskan, som inte hade framträtt offentligt på många år. ”Åldrande kommer till alla”, ”Vilken överraskning”, ”Ingen skulle ha trott att detta var en berömd skådespelerska!”, ”Med plastikkirurgi skulle hon se charmig ut”, Internetanvändare noterade. Vad är din åsikt?

 

Like this post? Please share to your friends: