”Ben som tändstickor!” Detta är Clooneys svar på kritiken mot hans frus utseende

Folk rådde Amal att inte bära mini längre och kallade hennes ben ”fula”!🤬 Skådespelarens fru dök upp i kjol och alla pratar om hennes fysik! 🤯🫢En våg av kritik drabbade kvinnan, men hennes man var där för att skydda henne! 💪🫂Se hur han reagerade i den här artikeln! 👇

Det är bortom allt tvivel att de är bland de mest bestående paren i showbusiness. För dem som fortfarande inte är medvetna om det är Amal en begåvad och mycket skicklig brittisk barrister.

Inte bara Amals accentuerade femininitet och överjordiska charm, utan också hennes intelligens och karisma har bidragit till Georges känslor för honom. Han kunde helt enkelt inte förbli likgiltig inför hennes elegans och grace som bländar absolut alla runt omkring.

Som en påminnelse kommer de flesta tittare ihåg Clooney för sin roll i ”O Brother” och ”Where Art Thou”. När det gäller hans privatliv är det inte längre någon hemlighet att hans hjärta bara tillhör en kvinna.

Ändå orsakar kvinnans utseende ofta en furor som resulterar i blandade reaktioner. Medan ELLE Magazine publicerade en artikel med rubriken ”54 ögonblick då Amal Cooney såg helt underbar ut”, är vissa människor av en helt annan åsikt och kallar hennes ben ”fula” och ”för tunna som tändstickor”.

Så här beskriver Clooney sin fru: ”Hon är fantastisk och har en fantastisk känsla för stil – det finns ingen stylist eller något, hon bara kommer ut så där och ser fantastisk ut. Och hon gör det samtidigt som hon har 11 fall på gång – bokstavligen. Så hon är en fantastisk kvinna”.

Like this post? Please share to your friends: