”Avslöjande av deras offentliga kyss på läpparna!” Låt oss se vad som finns i insidan av Jolies och hennes brors förhållande

Hela internet diskuterade Jolies och hennes brors skandalösa kyss framför kameran! 🎬👄 I vilken typ av förhållande är de i och hade han något att göra med hennes skilsmässa från Pitt? 🤔 Se hur Hollywood-skådespelerskan förklarade sitt offentliga kyss i den här artikeln! 👇

Det säger sig självt att Angelina Jolies liv, särskilt efter hennes skilsmässa från Brad Pitt, har blivit centrum för allmänhetens uppmärksamhet. Alla diskuterade en av de mest legendariska Hollywood-parens separation och deras skandaler efter skilsmässan.

Hennes förhållande till sin bror, James Haven, anses dock också vara märkligt och väcker många frågor. Om vi tar deras offentliga kyss på läpparna som snabbt väckte reaktioner och blev föremål för heta diskussioner.

Det hela handlar om att Jolie inte en enda gång har hävdat att de delade ett mycket nära band och särskilt efter den utmanande barndomen och trauman blev de varandras största anhängare. Haven beskriver sin pappa som en person med högt temperament som fokuserade på deras misstag och fel.

 Deras föräldrar skilde sig så småningom 1976, varefter barnen tog parti för sin mamma. Det rapporteras att Haven visade sitt orubbliga stöd för Jolie efter deras mors bortgång och skådespelerskans omtalade skilsmässa.

Like this post? Please share to your friends: