Att kämpa mot sjukdomar och vara panka hindrade inte detta par från att bygga sitt drömhus

Med två lastcontainrar och utan budget gjorde paret ett mysigt hus! 😮😍Dagens otroliga berättelse låter ingen förbli likgiltig! 😯 Se fler bilder i den här artikeln! 👇

Territoriet för huset som detta par bor i är inte mer än 37 kvadratmeter. Naturligtvis verkar det knappast möjligt att bo här, men det har faktiskt blivit en av de mest bekväma platserna att bo för miljontals människor.

Eftersom de inte hade några ekonomiska möjligheter byggde det panka paret ett hus av lastcontainrar. Med bara två av dem kunde de bygga ett tvåvåningshus. Den otroliga historien om det här paret började 2014 när de skaffade ett territorium i Washington.

Dave diagnostiserades dock snart med en hjärnblödning. Han tillbringade till och med mycket tid på ett rehabiliteringscenter. Lyckligtvis kunde han överleva och familjen började snart förvandla sina planer till verklighet.

Han förlorade olyckligtvis den högra sidan av kroppen, men det hindrade honom inte från att fullfölja sin dröm. Enligt honom själv var det byggarbetet som hjälpte honom att återhämta sig från den hemska sjukdomen.

År 2016 stod huset klart och mannen fick mirakulöst tillbaka rörligheten i 85 procent av sin kropp. På första våningen finns badrummet, gästrummet och ett skafferi för förvaring av saker.

På andra våningen finns en balkong och sovrummen. Det har också en underbar utsikt som inte låter någon vara likgiltig.

Like this post? Please share to your friends: