”Årets förvandling!” Så här ser den tyngsta kvinnan på jorden ut och lever efter sin otroliga förvandling

Alla skrattade åt henne tills hon tog sig samman och gick ner 7️⃣9️⃣0️⃣ kg! Här är den otroliga berättelsen om Mayra Rosales som led av övervikt! 🤭😲Hon kunde inte ta sig ur sängen på flera dagar! 😳😱 Se hur hon ser ut idag i den här artikeln! 👇

Första gången allmänheten hörde talas om Mayra Rosales var när nyheterna om att hon av misstag skadade sin brorson med sin kropp spred sig överallt. De behövde till och med ringa en räddningsoperation som lyckades komma i tid och förhindra ytterligare komplikationer.

Så här förklarade hon händelsen: ”Jag skyddade min syster. Jag var medveten om sanningen men valde att inte avslöja den eftersom jag trodde att min tid var kort.” Det visade sig att den onormala övervikten och den dagliga kampen gjorde Mayra hopplös och desperat.

Till slut tog hon sig samman och insåg att det var hög tid att förändra sitt liv till grunden. En akut operation väntade men hon visste att hon skulle följa en strikt diet direkt efter den. Även de som uttryckte misstro blev intresserade och följde hennes resa på nätet.

Att säga att hon har förändrats till oigenkännlighet är inget att säga. Hon blev en helt annan kvinna som fick självförtroende och var redo att bygga en relation. Det var först efter hennes otroliga förvandling som folk insåg hur vacker hon var.

Like this post? Please share to your friends: