”Är hon verkligen gravid igen?”: att se Rihanna igen med en rund mage, fans var förvirrade

Rihanna vill inte sluta! Tydligen avslöjar hennes senaste outfitval en stor hemlighet😳😮Okej, det finns ingen anledning längre att dölja statusen🧐Det är dags att berätta sanningen!🤐

Rihanna älskar ofta att överraska sina fans. I februari meddelade hon att hon var gravid för andra gången och var gravid i sjätte månaden. Sångaren, även när hon är gravid, är känd för sin djärva stil. Och den här gången är inget undantag heller.

Hon visade alltid upp sin växande mage för alla sina fans. Hon valde eleganta och snygga kläder, precis som under sin första graviditet.

Men det otroliga hände! Rihanna sågs bära en brun crop top med öppen halsringning och midrifffickor. Hon parade ihop toppen med en sandfärgad päls och valde blå byxor. Hennes look kompletterades med guldörhängen och ett halsband. Det visade sig vara en underbar kvällslook.

För många fans var hennes bild väldigt konstig. De flesta av dem var glada över att se Rihannas skönhet och attraktivitet. Men vissa trodde till och med att Rihanna var gravid igen och lämnade kommentarer som ”hon ser perfekt ut när hon är gravid”.

Like this post? Please share to your friends: