”Andra Brad Pitt är svår att känna igen!”: Den helt nya bilden på 42-årige Chris Pine väckte stor uppståndelse

Fans vägrade tro att denna ovårdade man med grått skägg är Pine 😳😱

Här är Ch. Pine som har varit en av hjärtekrossarna och alltid var omgiven av kvinnliga beundrare som var vansinnigt förälskade i honom. Han brukade till och med kallas ”den andra Brad Pitt”. Ändå är de förändringar han nyligen har genomgått otroliga.

Många började till och med oroa sig för hans hälsa och mentala tillstånd och ifrågasatte om han led av några sjukdomar eller farliga vanor.

Hans briljanta skådespeleri, extraordinära charm och karisma gjorde honom till en efterfrågad och mycket hyllad skådespelare i Hollywood. Han porträtterade främst superhjältar och prinsar som passade hans image bäst.

Han har dock genomgått radikala förändringar under de senaste åren. Många anser att han nu ser ännu äldre ut och slutat ta hand om sitt utseende.

Hans helt grånade skägg och långa hår får honom att se ännu äldre och mindre välvårdad ut.

Hans drastiska förvandling fick ingen att förbli likgiltig. Han upphörde att se ut som sig själv och istället för att kallas den andra Pitt liknar han nu en hemlös man enligt netizens.

Ingen vet säkert om han lider av några allvarliga sjukdomar eller dåliga vanor som får honom att se mycket äldre ut.

Men en annan förklaring till detta kan vara att han helt enkelt valt att inte använda anti-agingprocedurer och åldras på ett naturligt sätt. Han fortsätter fortfarande att spela i filmer och dyka upp på röda mattan.

Like this post? Please share to your friends: