Alla dömde paret som köpte ett vattentorn men började drömma om att bo där efter förvandlingen

Vi struntade i alla och köpte ett nedgånget vattentorn! 😮💪Det slutliga resultatet fick internet att storma! 🤩🤯Ingen gav det en andra tanke men nu drömmer alla om att bo där! 😉👍Se hur vi förvandlade ett försummat vattentorn till en fantastisk plats att bo i den här artikeln! 👇

En arkitekt som heter Patrick har alltid varit passionerad för gamla byggnader, särskilt vattentorn. Som en vanlig pojke som växte upp i Belgien kunde han föreställa sig hur man skulle leva i sådana konstruktioner. Det var en av hans barndomsfantasier som han kunde förvandla till verklighet.

När han redan var vuxen köpte han och hans partner ett torn och planerade att bygga om det till sitt drömhus. I samma ögonblick som de fick syn på ett förfallet vattentorn strax utanför Bryssel visste Patrick att det var ”det rätta”.

Det hade varit övergivet i årtionden. Patrick var beredd att betala 43 000 dollar för platsen, men innan de kunde börja arbeta behövde de tillstånd från landet. Det tog dem 7 år att få tillståndet och 5 år att slutföra återuppbyggnaden. Hela processen tog alltså 12 år.

 

Like this post? Please share to your friends: