”Alla är mållösa!”: Så här ser 70-åriga Madonna ut utan filter och retuschering

Du kommer inte att tro dina ögon när du ser hur Madonna ser ut i verkligheten 😲🧐

Som man kan se är Madonna fortfarande i desperat jakt på att förbli samma vackra och attraktiva kvinna som hon brukade vara. För detta gör hon allt möjligt inklusive operationer, skönhetsprocedurer samt retuschering och filter.

Många har märkt att hon är besatt av sitt utseende och hennes livsmål verkar vara evig ungdom och skönhet. Hon tvekar inte att visa upp sig i djärva och upprörande outfits, minikjolar och till och med i avslöjande underkläder.

Hur mycket hon än försöker upprätthålla den ”perfekta” bilden så börjar hennes ålder ändå synas. På paparazzibilder utan retuschering avslöjas hennes verkliga ansikte med rynkor och andra skavanker.

Hon har nyligen fångats när hon anlände till en fest tillägnad hennes egen bok och paparazzi missade inte chansen att fånga det ”rätta” ögonblicket.

Hennes kryddiga korsett, fisknätstrumpbyxor och svarta kavaj fångade allas uppmärksamhet där. Många lade märke till att hon hade slapp hud och djupa rynkor. Det blev ganska tydligt att hennes utseende i verkliga livet skilde sig mycket från det på Instagram.

Många sa ironiskt nog att hon verkligen ansträngde sig för att hålla sig ung. ”En mormor som vägrar åldras!”, ”Hur länge sov jag?”, ”Jag kan inte tro mina ögon. Är det här samma kvinna?”, ”Sociala medier vs verkligheten”.

Like this post? Please share to your friends: