”Vad hittade han i denna feta mormor?”: Paparazzifotona på Jackmans fru blev en besvikelse

Fansen började råda Hugh Jackman att hitta någon ny efter dessa bilder! 😮😬Sällsynta bilder av skådespelaren och hans fru från semester! 😯🫣

Det icke-standardiserade paret Hugh Jackman och hans fru har aldrig upphört att vara centrum för uppmärksamhet. Hela saken är att hans älskade fru är 13 år äldre än honom och, enligt många tittare, inte uppfyller skönhetsstandarderna.

Medan de tros vara bland de starkaste paren i Hollywood. Inget otrohets- eller skilsmässorykte har någonsin spridits på sociala medier. De har varit lyckligt gifta i 28 år och har inga planer på att ändra på något.

För miljontals människor är deras kärlek exemplarisk och kommer att vinna alla strider. Många kan bara drömma om att få ingå i en sådan stabil och harmonisk romantisk relation som kommer att vara livet ut.

Trots detta var ett antal nätanvändare snabba med att kraftigt kritisera kvinnan för hennes fylliga och oattraktiva utseende och undrade vad den legendariske skådespelaren fann i henne. Till allas förvåning kunde skådespelaren fortfarande stjäla miljontals hjärtan.

Glöm inte att dela med dig av din åsikt om detta unika Hollywoodpar!

Like this post? Please share to your friends: