”Salma knöt upp sin badrock av glädje”: en vacker stjärna visade av misstag sina bröst

Under dansen öppnades toppen av hennes badrock av misstag för mycket.🧐

Många är helt enkelt glada över skönheten hos denna skådespelerska. Nyligen välkomnade hon sina 24 miljoner prenumeranter till sitt konto och delade en ny video. Videon skildrar händelsen på ett roligt sätt.

Salma Hayek, som är 56 år gammal, hade ett överraskningsmoment i sin senaste video. Hon firade att hon redan har 24 miljoner prenumeranter på kontot och lade upp en video där hon dansar i en vit badrock, men efter några sekunder var det något fel med dansen.

Hon öppnade badrocken för mycket och visade brösten för 24 miljoner fans.

”24 miljoner fans är lika med 24 miljoner anledningar att le. Jag är väldigt glad att ni är med mig, jag kan inte hålla tillbaka min glädje och tacksamhet”, sa hon.

 


Fans till den vackra stjärnan märkte omedelbart detta ögonblick och under inlägget skrev de: ”Det viktiga är censur, eftersom du lever ditt bästa liv dansande, och i slutändan händer allt”, sa ett av fansen.

”De förvandlar allt till en fest”, och den andra sa: ”Jag älskar dig” på spanska.

Det finns andra fans som berömmer hennes dansfärdigheter. Den vackra Salma fick först erkännande genom att delta i Met Gala 2023 hon bar en underbar röd klänning med en latex topp. Hon erövrade hela världen.

Salma bar också pärlband och hennes långa hår drogs tillbaka i en hästsvans.

På bilderna som hon publicerade på Instagram i slutet av april hade hon på sig en gul baddräkt medan hon simmade i havets vatten.

Hon såg bara underbar ut. Hon skrev under inlägget att hon älskar att tillbringa tid i havet. ”Varje gång jag vill känna mig uppfriskad hoppar jag i havet”, sa hon. Den här gången, när det gäller videon, berömde hennes prenumeranter henne också i kommentarerna.

Like this post? Please share to your friends: