”Hennes falska perfektion avslöjas äntligen”: vad paparazzi fångade på Kim Kardashians kropp gjorde ett stänk

Slutligen har Kim Kardashians brister också fångats. Det visar sig att hon inte är så perfekt som vi tror. Föreställde du dig att hon led av en sjukdom? Låt oss avslöja henne i verkligheten.😱😱😱

Kim Kardashian är en så berömd stjärna som erövrade hela världen med sitt utseende. Det visar sig att hon har lidit av en allvarlig sjukdom, psoriasis, i många år. Hon ville alltid bli av med sjukdomen, men här är de senaste bilderna som tagits av paparazzi på stranden i Malibu visar att hon inte gör det. Nu förbereder Kardashian en kollektion av unika badkläder för sitt varumärke SKIMS.

Psoriasis är en allvarlig sjukdom som Kim Kardashian ärvde från sin mamma, Kris Jenner. Det är ingen hemlighet att denna sjukdom är en stor svårighet för människor som lider av den.

Första gången Kardashian upptäckte sjukdomen vid 25 års ålder trodde hon att läkaren hjälpte henne att hantera sjukdomen, men efter 5 år märkte hon av den igen. Tyvärr finns det inget botemedel mot denna allvarliga sjukdom, men det finns en speciell terapi och diet som kan hjälpa till att lindra sjukdomsförloppet och symtomen.

Kardashian använder salvor och krämer för psoriasis och följer en växtbaserad diet. Denna diet innehåller grönsaker, havsmossa, smoothies med röda alger, sellerijuice och grönt te. Trots att hon kämpar med denna sjukdom plågar psoriasis henne fortfarande.

Psoriasis leder till att tjocka, fjällande fläckar bildas på en persons hud, vilket är uppenbart. Dessa fläckar orsakar klåda och smärta och påverkar även personens naglar och leder.

Ibland händer det att psoriasis orsakar psykiska problem som depression och ångest. Det är viktigt att hantera denna sjukdom med hjälp av läkare för att förbättra livskvaliteten.

Like this post? Please share to your friends: